Konkursinė programa  

Visi filmai

Skruzdėlynas

Didžiausiame Talino blokinių pastatų rajone stovi garažų kompleksas, kuriame vyksta žiūrovo akies vertas gyvenimas. Pradžioje tik automobiliams laikyti skirtas pastatas virto įvairiausių, neįprastų, kartais mažai ką bendra su automobiliais turinčių įstaigų ir paslaugų centru – čia yra ne tik automobilių taisyklų, bet ir kavinių, restoranų, net sauna ir veterinarijos klinika. Trumpų novelių forma kuriamas įspūdingas šio milžiniško, keisto pastato portretas.

Tris geriausius programos filmus tarptautinė žiuri paskelbs rugsėjo 26 d. per festivalio uždarymą, tačiau jau dabar žiūrovai kviečiami dalyvauti totalizatoriuje ir bandyti atspėti laureatus. Llaimėtojui atiteks akreditacija į kitų metų festivalį.

Vladimir Loginov

Režisierius gimė Taline. Baigęs sociologijos studijas Tarptautiniame sociologijos mokslų universitete, pradėjo dirbti televizijos industrijoje, žinių kanale BBC ir Maskvos kongrese.Vladimiro filmografiją sudaro ir trumpametražiai, ir pilnametražiai filmai. Kai kurie jų buvo apdovanoti tokiuose kino festivaliuose kaip „Kinoshok“ (Rusija, Armėnija) ar kino mugėse kaip „East Silver Market“.

Rinktinė filmografija

Atsiminti rytojų / Remembering Tomorrow (2011)
Tapatybė / Identity (2009)
Vestuvės kvailiukams / Wedding for Dummies (2008)
Krim (2007)
Langas / Window (2007)
Oras / Air (2006)
Tyla / Silence (2006)

 

Filmo seansai

09.19 Šeštadienis
  • „Skalvija“ (Vilnius) 14:00 Pristatymas


Informacija

Režisierius: Vladimir Loginov
Operatorius: Max Golomidov
Garsas: Jevgeni Berezovski, Juri Wagner
Montažas: Rufat Hasanov
Prodiuserė: Elina Litvinova
Gamintojas: Taskovski Films, All Film
Estija, 2015, 82 min.